Jídelní lístek 20.1.- 24.1.

  pondělí 20.1.    
  Hovězí s rýží a hráškem 9
1. Segedínský guláš, houskové knedlíky  1;3;7
2. Hovězí maso dušené na houbách, italské těstoviny  1
3. Celerový salát se sýrem  3;6;7;9;10
  (eidam, cibule, žampiony, salám, vejce, majonéza, hořčice)
4. Pečená mořská štika, zadělávaná zelenina, vařené brambory  1;4;7
         
  úterý 21.1.    
  Hrachová s uzeninou 1
1. Pikantní hovězí pečeně, vařené brambory, tatarská omáčka  1;3;7;10
2. Kuřecí plátek po srbsku, dušená rýže  1
3. Těstovinový salát s mořskými plody  1;4
  (těstoviny, pórek, cibule, rajčata, okurky, mořské plody)
4. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem  1;3;7  
         
  středa 22.1.    
  Kmínová s vejci 1;3;9
1. Vepřové žebírko na žampionech se smetanou, dušená rýže  1;7
2. Špagety s kuřecím masem sypané sýrem  1;7
3. Zeleninový salát s tofu a červenými fazolemi  1;6;7;10
  (cibule, jogurt, tofu, hořčice)
4. Zapečená brokolice s uzeným masem, vařené brambory  1;3;7
         
  čtvrtek 23.1.    
  Kuřecí vývar se zeleninou a těstovinou 1;9
1. Vepřová krkovice pečená, hlávkové zelí, houskové knedlíky  1;3
2. Kuřecí stehno na paprice, italské těstoviny  1;7
3. Salát coleslaw  3;7
  (bílý jogurt, majonéza, cibule)
4. Fazole chilli noc carne, chléb  1
         
  pátek 24.1.    
  Kulajda 1;7
1. Smažený vepřový řízek, vařené brambory, okurka 1;3;7
2. Kuřecí plátek, penne s bazalkovým pestem sypané parmezánem  1;7;8
3. Vlámský salát  1;3;6;7;9
  (salám, majonéza, směs do salátu, těstoviny)
4. Vepřová játra po španělsku, dušená rýže  1

18. 1. Vladislav

Zítra: Doubravka

Sídlo firmy Veřejné stravování Pecha

Hruškové Dvory 81, 586 01 Jihlava
Telefon: 567 221 842
Fax: 567 220 358

Veřejná jídelna - Průmyslová zóna

Hruškové Dvory 81, 586 01 Jihlava
Telefon: 567 221 843
Fax: 567 220 358

www.stravovanipecha.cz
info@stravovanipecha.cz

Návštěvnost stránek

415525
pecha_foot