Jídelní lístek od 19. 2. do 23. 2. 2018

 

 
     
pondělí 19.2 polévka   Uzená s rýží 9
hotová jídla 1. Hovězí guláš, houskové knedlíky 1, 3
2. Krůtí maso na slanině, italské těstoviny 1
3. Celerový salát se sýrem 3, 6, 7, 9, 10
  (eidam, cibule, žampiony, salám, vejce, majonéza, hořčice)
4. Rýžová kaše s jahodovým přelivem 1, 7
     
     
úterý 20.2 polévka   Dršťková 1
hotová jídla 1. Marinované vepřové žebírko, vařené brambory, tatarská omáčka 1, 3, 10
2. Kuřecí nudličky se žampiony a smetanou, těstoviny 1, 7
3. Ledový salát s jablky a modrým sýrem 1, 7, 8
  (ledový salát, jablka, jogurt, majonéza, vlašské ořechy, niva)
4. Uzené kuřecí stehno, šoulet, chléb 1  
     
     
středa 21.2 polévka   Sekyrková 1, 9
hotová jídla 1. Jihlavský flamendr, dušená rýže 1
2. Smažená treska, vařené brambory, okurka 1, 3, 4, 7
3. Salát z těstovin a kuřecího masa 1, 3, 7
  (těstoviny, kuřecí prsa, paprika, eidam, majonéza, majoránka, kari)
4. Jablková žemlovka s tvarohem a ovocem 1, 3, 7
     
     
čtvrtek 22.2 polévka   Česneková 9
hotová jídla 1. Hovězí maso vařené, rajská omáčka, houskové knedlíky 1, 7
2. Těstoviny s brokolicí a kuřecím masem sypané sýrem 1, 7
3. Rýžový salát s tofu a olivami 
  (rýže, tofu, paprika, okurka, rajčata, olivy, ocet)
4. Opečená jitrnice, vařené brambory, kysané zelí 1
     
     
pátek 23.2 polévka   Hrachová 1
hotová jídla 1. Vepřová pečeně, zadělávaná karotka, vařené brambory 7
2. Rizoto s kuřecím masem sypané sýrem, okurka 7
3. Salát coleslaw 3, 7
  (zelí, mrkev, cibule, majonéza, bílý jogurt)
4. Zabijačkový guláš, chléb 1, 7
     

 

                                                                             Chcete pravidelně odebírat jídelní lístek do své emailové schránky ? 


PROSÍM KLIKNĚTE ZDE
.
      

  

  

 Seznam alergenů

1. Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2. Korýši 

a výrobky z nich

3. Vejce

a výrobky z nich

4. Ryby

a výrobky z nich

5. Podzemnice olejná (arašídy)

a výrobky z nich

6. Sójové boby (sója)

a výrobky z nich

7. Mléko

a výrobky z něj

8. Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9. Celer

a výrobky z něj

10. Hořčice

a výrobky z ní

11. Sezamová semena (sezam)

a výrobky z nich

12. Oxid siřičitý a siřičitany

v koncetracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13. Vlčí bob

a výrobky z něj

14. Měkkýši

a výrobky z nich

21. 2. Lenka

Zítra: Petr

Sídlo firmy Veřejné stravování Pecha

Hruškové Dvory 81, 586 01 Jihlava
Telefon: 567 221 842
Fax: 567 220 358

Veřejná jídelna - Průmyslová zóna

Hruškové Dvory 81, 586 01 Jihlava
Telefon: 567 221 843
Fax: 567 220 358

www.stravovanipecha.cz
info@stravovanipecha.cz

Návštěvnost stránek

326978
pecha_foot